Въпроси и отговори

Тази страница обобщава често задаваните въпроси при работа с ФАКТУРНИК и няма за задача да бъде изчерпателна. Ако не намирате въпроса тук, моля пишете ни.


Какво представлява Фактурник?
Фактурник е програма разработена за Microsoft Windows, с която могат да се издават фактури, проформа-фактури, стокови разписки, протоколи, вносни бележки, платежни нареждания, складови разписки, поръчки, описи, оферти и други документи. Този софтуер не е възможно да се свърже с касов апарат. Има възможност за модул "Склад", облачна база данни, достъп чрез API, както и уеб достъп през браузър.

Имат ли безплатни версии програмите?
Не, софтуерите нямат безплатни версии. Но може да се поръча безплатен тестов лиценз. Отключването на функциите след това се осъществява чрез закупуване и зареждане на лиценз.

Работи ли Фактурник на операционна система различна от Windows?
Програмата не работи под друга операционна система, но предоставя възможност за достъп чрез уеб браузър (през www.fakturirane.com) ако се работи с облачна база данни.

Може ли Фактурник да работи с повече от една фирма?
Да - броят на фирмите, с които програмата може да работи едновременно зависи от лиценза, който притежавате. Повече информация можете да научите тук.

Какво означава закупуване на лиценз за една фирма?
При закупуване на лиценз за една фирма вие имате право да издавате неограничен брой документи от един конкретен ЕИК номер – този на фирмата, на която принадлежи закупения лиценз. Ако имате две фирми, вие можете да закупите лиценз за две фирми. Тогава в програмата се появява меню за превключване между фирмите.

Колко струва програмата ако се използва на повече от 1 компютър?
Цената на програмата е една и съща независимо на колко компютри, лаптопи или таблети я използвате.

На коя банкова сметка да направя превод за лиценза?
Банка: Първа Инвестиционна Банка - Бургас, IBAN: BG18FINV91501016622852, BIC: FINVBGSF, В полза на: ЛИЦЕНЗ ЕООД, Основание: FAKTURIRANE Вашия ЕИК

Издава ли се фактура, след като се закупи лиценз?
Да, фактура се издава и изпраща на клиента, след като се заплати лиценза.

Могат ли фактурите да се изпращат по email или да се съхраняват като PDF?
Да, Фактуриране EU и Фактурник разполагат с вградена функционалност, която позволява това.

Има ли програмата за фактуриране софтуерна поддръжка?
Да, със закупуване на лиценз получавате пълна софтуерна поддръжка на софтуера заедно с безплатни обновления за периода на валидност на вашия сертификат.

Има ли възможност за подписване на фактурите чрез електронен подпис?
Програмата има възможност за създаване на документи в PDF. Повечето доставчици на електронни подписи предлагат безплатен софтуер, чрез който можете да подписвате файлове.

Защо не мога да сменя ЕИК на фирмата?
ЕИК номерът е обвързан с вашия лиценз. Ако желаете да го смените трябва да ви преиздадем лиценза с нов ЕИК.

Мога ли да импортирам списък с клиенти от друга програма?
Да, в програмата има такава опция. Ако изпитвате трудности винаги можете да се обърнете към техническата поддръжка.

Мога ли да добавя мерна единица, която липсва с списъка?
Можете да ни изпратите мерната единица и ще я добавим в следващата версия на програмата.

Може ли програмата да разпечатва INVOICE фактури на английски език?
Да, може. Необходимо е да включите допълнителната съвместимост за английски език от настройките на програмата.

Ако преинсталирам операционна система как да запазя данните?
Можете да използвате вградените функции за архивиране и възстановяване. Уверете се, че работите с последната версия на програмата преди да започнете! Ако желаете да прехвърлите програмата, може да направите това ръчно. Повече информация ще намерите в документацията на софтуера.

Мога ли да прехвърля Фактурник от Windows XP на Windows 7, 8 или 10?
Необходимо е да копирате следните две папки от Windows XP на новия. C:Program Filesfakturnik (Windows XP) в C:Program Files (x86)fakturnik (Windows 7, 8, 10) и C:Documents and SettingsAll UsersApplication Datafakturnik (Windows XP) в C:ProgramDatafakturnik (Windows 7, 8, 10). След това направете връзка (shortcut) на C:Program Files (x86)fakturnikfakturnik.exe на десктопа.

Какво ще стане когато ми изтече лиценза, ще имам ли достъп до данните в програмата?
След като вашият лиценз изтече, програмата преминава в Demo режим като вашите данни се запазват, но някои от функциите спират да работят.

Може ли да се прави архив на информацията?
В програмата има опция за ръчно архивиране. Желателно е да разгледате и възможностите за автоматично архивиране в настройките.

Къде мога да прочета отзиви на клиенти използващи програмата?
Отзивите за програмата можете да прочетете тук

Как мога да обновя програмата до последната версия?
Възможните начини за обновяване на програмата са описани тук

Има ли начин цените във фактурата да бъдат в евро?
Има опция, само когато разпечатвате Invoice фактури. Включете чуждоезиковата съвместимост в настройките и изберете за валута EUR. Когато въведете цена в "Retail Price" (в редакция на артикул) и след това го изберете от списъка при попълване на документ и разпечатате Invoice, тогава във фактурата ще се визуализират точните цени в евро. В противен случай ще се преизчислят по курса въведен в документа.

Има ли във Фактурник шаблони за по-бързо издаване на еднотипни документи?
В програмата няма шаблони, но можете в списъка с документи да кликнете с десния бутон на мишката върху някой документ и да натиснете "Клониране". След това можете да редактирате последно издадения документ (получателя или друго поле), в случай, че е необходимо.

Може ли програмата да работи в мрежа и да се достъпва от няколко места?
Предлагаме лиценз "Облачна база данни". При него данните се съхраняват на сървър и могат да се достъпват от компютри, на които е зареден лиценза без значение дали са в мрежа или не, единственото условие е да има Интернет връзка. В програмата има опция за работа с база данни разположена на сървър в локална Windows мрежа или Google Drive.

Как се лицензира програмата?
Натиснете зеления бутон "ЛИЦЕНЗИРАНЕ" в горния десен ъгъл на уеб сайта, попълнете вашите данни и изберете услугите, които желаете да ползвате. Заплатете лиценза, след което ще получите фактура и кратка инструкция как да заредите лиценза в програмата. За повече информация вижте тук.

Как се издава кредитно/дебитно известие?
Кредитно или дебитно известие се издават от формата за фактура. Необходимо е да изберете типа на документа от падащия списък. Известията следват същата номерация на фактурите.

Мога ли да променя външния вид на документите?
В програмата има заложени няколко шаблона за печат. Ако текущият дизайн не ви допада, можете да изберете друг такъв от настройките.

Мога ли да въвеждам цени с ДДС в документите?
Ако цените, с който работите са с ДДС, те лесно могат да бъдат конвертирани към цени без ДДС. Необходимо е да въведете цената в полето ед. цена, да кликнете с десния бутон на мишката и да изберете нужната опция. Същия резултат можете да постигнете като натиснете клавиша F12.

Мога ли да изпращам документите на email директно през програмата?
Можете да изпращате документите директно на email адреса на клиента или до счетоводителя ви. За целта е необходимо да въведете данните за достъп до пощенската ви кутия в настройките. Ако не разполагате с фирмена поща, пощенските кутии Gmail и Abv предлагат услуга, която е съвместима с програмата.

Как мога да изпращам автоматично документи ако пощата ми е в Abv?
Въведете следните данни в Email настройките на програмата: Изходящ сървър SMTP: smtp.abv.bg, Порт: 465. Включете отметката сигурна (SSL) връзка). IMAP протокола (копиране на писма в папка изходящи) не се поддържа от ABV.BG

Мога ли да премина към лиценз от тип "Облачна база данни"?
Да, можете. Важно е да се уверите, че работите с последната версия на софтуера. След това е необходимо да ни изпратите файла с базата данни на софтуера, за да го конвертираме към новия формат. След като направите обновяването, отворете меню "Настройки" > "Общи настройки" > "Системна информация" и натиснете бутона "Системна папка". В прозореца, който ще се отвори намерете файла main.fak и ни го изпратете. Таксата за новия вид лиценз ще бъде приспадната от срока на текущия ви лиценз.

Софтуерът разполага ли с API?
Да, но само ако използвате "Облачна база данни". Допълнителна информация можете да намерите тук.

Как да получа API ключ за достъп?
API ключ се получава след заплащане на допълнителна такса. Годишната такса можете да видите тук. Ако работите с локална база данни е необходимо да преминете към облачна, за да ползвате тази услуга.

Може ли с програмата да се издаде опис, оферта или поръчка?
Ако не работите с протоколи, можете да смените заглавието им при печат с някое от следните: поръчка, опис, оферта, гаранционна карта.

Защо е необходимо да обновявам програмата?
Желателно е да обновявате програмата поне веднъж през годината. Новите версии предлагат допълнителни функции, които улесняват работата с програмата.

Мога ли да скрия получателя и съставителя при печат?
Това може да направите от "Настройки" > "Общи настройки" > "Възможности при печат".

Искам да подновя лиценза за софтуера. Какво трябва да направя?
Влезте в настройките на софтуера и в раздел "Лиценз и абонамент" натиснете бутона "Подновяване". В страницата, която ще се отвори изберете срока, за който желаете да подновите лиценза и натиснете бутона "Потвърждаване". След това ще получите проформа-фактура и информация за плащане. След като заплатите таксата на пощата си ще получите новия лиценз и фактура.

Мога ли спешно да активирам програмата?
Да, можете да работите с програмата още през същия ден през който направите плащане. След като направите плащане за лиценза изпратете копие на платежното на пощата или на Viber.

Програмата и обслужването много ми харесват. Мога ли да напиша отзив за програмата?
Да, можете да оставите отзив в Google, като кликнете тук или във Facebook страницата на програмата.

Има ли в програмата експорт към счетоводни програми?
Да, фактурите от програмата могат да бъдат експортирани към "Бизнес Навигатор" или SoftSystem. Ако работите с друга програма можем да добавим експорт към нея в следващите версии на софтуера.

Как са защитени данните в програмата?
Ако работите с локална база данни, в програмата е предвидена възможност за автоматично архивиране на базата данни на друг дял на твърдия диск, както и автоматично изпращане чрез email на предварително въведена електронна поща. Ръчен архив можете да правите по всяко време от меню "Архиви". При облачните бази данни архивирането става автоматично.

Ще загубя ли данните си ако премина от Фактурник към "Фактуриране EU"?
Не, няма да загубите никакви данни, тъй като базите данни са съвместими.

Искам да работя с програмата на още един компютър. Трябва ли да заплатя допълнителна такса?
Ако работите със същата фирма (същия ЕИК) не е нужно да заплащате нищо допълнително. Ако работите с облачна база данни е необходимо само да инсталирате програмата и да заредите лиценза и всички въведени данни в базата данни ще се заредят автоматично на новото работно място.

Мога ли да работя с още 1 фирма?
Да, с програмата могат да работят неограничен брой фирми. Необходимо е да заплатите такса за новата фирма и на пощата ще получите нов лиценз, който е трябва да заредите в програмата. Той ще отключи меню, от което ще можете да си добавяте новите фирми и да превключвате между тях.

Мога ли да работя с програмата от таблет или телефон с Android
Програмата предлага и уеб достъп през браузър. За целта е необходимо вашият лиценз да е от тип "Облачна база данни" и да изберете опцията "Уеб достъп" при подновяване на лиценза. Достъпът се осъществява през уеб базираната система www.fakturirane.com.

Програмата може ли да работи с баркод четец?
Да, в програмата е предвидена такава опция. Необходимо е първоначално да въведете баркодовете на стоките, след което те бързо могат да бъдат избирани като сканирате техния баркод. Баркод четеца се разпознава автоматично от програмата. Когато сканирате баркода на продукта, полето "Баркод" трябва да е активно.

Може ли ваш представител да дойде на място в офиса и да настрои софтуера?
Нашата фирма не предлага такава услуга.

Имаме онлайн магазин на платформата на Shopify. Имате ли интеграция с него?
Не, не предлагаме такава интеграция. Ако имате разработчик ви предлагаме разгледате API функционалността, която предлага софтуера на адрес https://fakturirane.eu/help/api/

При обновяване на софтуера публикува ли се информация за промените в новата версия?
Най-важните промени се публикуват в официалната Facebook страница на софтуера.

Мога ли да ползвам вашият продукт за онлайн магазин, базиран на OpenCart?
Да, ако вашият магазин използва версия 3 на OpenCart. Нашият екип е разработил модул за тази версия. Ако магазинът ви е с по-стара версия, можете да помолите поддръжката да мигрира модула или да разгледа API функционалността, която се предлага към софтуера.

Има ли възможност да се издават фактури на български език, но в друга валута?
В България фактурите се издават само в лева и затова в софтуера няма такава опция. Иначе в програмата може да се активира възможността за разпечатване на документа на английски език (INVOICE) и там можете да посочите каквато валута пожелаете от наличните 15 вида.

Може ли всички изпратени писма с документи през програмата да се съхраняват директно на уеб сървъра, който поддържа вашата електронна поща?
Необходимо е вашият електронен адрес да поддържа IMAP протокол и да въведете IMAP сървъра в Email настройките на програмата. Gmail поддържа IMAP. Abv не поддържа IMAP.

Мога ли да изпращам автоматизирано документите чрез софтуера на английски език до чужденец?
Да. Трябва да отбележите, че клиентът е чужденец във формата за редакция на клиентската информация.

Може ли издадените документи да се качват директно на FTP сървър?
Ако имате уеб базирана система или онлайн магазин, можете да настройте програмата, така че автоматично да качва документите на уеб сървъра чрез FTP. Има и опция след качване на файла да се изпълнява скрипт от сървъра, който прави някакви автоматизирани задачи.

Може ли след запис на документ автоматично да се генерира PDF файл?
Можете така да настроите програмата, че при запис на документ автоматично да се генерира PDF файл в папка, която желаете. Тези настройки са налични в "Общи настройки" > "PDF настройки".

Какво да направя ако името на стоката не се изписва правилно при печат на Invoice?
Можете да въвеждате име на английски за всяка стока/услуга. Това име се показва при печат на Invoice. Ако не сте въвели стойност в това поле, имената се конвертират автоматично от кирилица на латиница.

Има ли в програмата функция за автоматична проверка на ДДС номерата във VIES?
Да, програмата разполага с такава функция.

Някои колони в списъците ми пречат, мога ли да ги скрия?
Ако в списъците има колони, които ви пречат, можете да ги скриете като кликнете с десния бутон на мишката върху заглавието на колоната и премахнете отметката пред колоните, които не желаете да виждате.

Могат ли да се отпечатат 2 броя банкови сметки във фактурата?
Ако имате втора фирмена банкова сметка, която желаете да се отпечатва в документите, тогава можете да я въведете и посочите от меню "Настройки" > "Автоматичен избор" > "Втора банкова сметка".

Мога ли да разпечатвам и артикулния номер в реда на документа?
Тази опция се включва от настройките от раздел “Автоматичен избор”.

Мога ли да добавя нова мерна единица?
Можете да изберете мерните единици, с които желаете да работите от меню "Други номенклатури" > "Мерни единици". В случай, че не откривате мярката, с която работите, можете да ни пишете и ние ще я включим в следващата версия на програмата.

Трябва ли да въвеждам всички данни на клиента?
Ако въвеждате често нови клиенти в програмата е по-добре да въвеждате първо ЕИК. Ако те са регистрирани по ЗДДС, останалите данни ще се попълнят автоматично. От няколко години МОЛ не е задължителен реквизит на фактурата.

Какво става ако се повреди твърдия ми диск или Windows?
При повреда на твърдия диск или вашия Windows и ако работите с локална база данни, данните ви могат да бъдат загубени безвъзвратно. Затова е необходимо да включите допълнителната защита на данните и да архивирате базата с данни периодично на друг компютър или флашка.

Мога ли да предоставя достъп до програмата на моята счетоводителка?
Да, но само ако работите с "облачна база данни". Тогава можете да инсталирате програмата и при нея и да заредите лиценза. Другият вариант е да и предоставите уеб достъп през браузър чрез уеб базираната система www.fakturirane.com

Преинсталирах си компютъра и сега като пусна програмата излизат йероглофи. Какво да направя?
Влезте в регионалните настройки на Windows и в двата списъка, в които се избира държава изберете "Bulgarian (Bulgaria)". Единият от списъците се намира в таб "Administrative" > "Change system locale...". След това рестартирайте компютъра.

Как се зарежда лиценза в програмата?
Ако работите с последната версия на софтуера, след като нашия екип обработи плащането, можете да натиснете бутона "Автоматично зареждане" в "Общи настройки" > "Лиценз и абонамент". Тогава лицензът ще се поднови автоматично. Ако сте получили .ZIP файл на пощата, съхранете файла на вашия работен екран, след това го хванете с мишката и го пуснете върху началната страница на програмата.

Мога ли да получа безплатен лиценз?
Да, можете да получите безплатен лиценз за 1 месец, за да се запознаете с програмата. Ако ваш партньор заплати лиценз, вашият лиценз ще бъде удължен с 3 месеца.

Модул "Склад" задължителен ли е за ползване?
Не, модулът се предлага като допълнителна възможност. Винаги можете да започнете без модул "Склад" и ако решите да го добавите в последствие.

Как да променя валутата при печат на Invoice?
За да промените валутата от EUR на USD, отворете меню "Настройки" > "Общи настройки" > "Чуждоезикови настройки", изберете за валута USD, въведете курса в полето фиксинг и натиснете бутона "Потвърждаване". Валутата може да се сменя и при попълване на фактурата. Полето се намира в долната дясна част на екрана.

Мога ли да разпечатвам оригинал и копие с наведнъж?
Да, има предвидена такава опция. С натискане на един бутон можете да отпечатате всичко наведнъж.

Натискам обновяване на програмата, но нищо не става. Какво да направя?
Затворете програмата и я стартирайте отново като администратор. Това става като кликнете с десния бутон на мишката върху иконата и изберете "Изпълни като администратор" (Run as administrator).

Мога ли да преместя базата данни на сървър в локална Windows мрежа?
В това видео е описано как можете да преместите базата данни на сървър - https://www.youtube.com/watch?v=Co0-ijG7WCg.

Приемате ли плащания с кредитна карта?
Заради Наредба Н-18 на НАП плащанията с кредитна карта са спрени. Приемаме плащания само по банков път и чрез ePay.bg.

Ако подновя лиценза си няколко седмици или месеци по-рано какво ще стане?
Месеците до изтичане на валидността няма да бъдат изгубени. Новият период ще бъде добавен и няма да бъдете ощетени по никакъв начин.

Avast изкарва съобщение, че Фактурник е опасна. За съжаление вече не мога да стартирам програмата. Какво да направя?
Отворете Avast и влезте в раздел "Application Rules". Вижте дали програмата присъства там. Можете да добавите програмата (C:Program Files (x86)fakturnikfakturnik.exe ето тук.

Има промяна във фирмените данни. Какво да направя?
Ако е променен ЕИК е нужно да ви преиздадем лиценза. Ако са променени другите данни тогава влезе в "Общи настройки" > "Фирмен профил" и въведете новите данни.

Липсва ми фактура за последното плащане на лиценз. Какво да направя?
Изпратете вашия ЕИК през контакт формата и ще ви изпратим фактурата на електронната поща.

Какъв ви е телефона за връзка?
Телефонът е 0894343818. Моля, преди да се обадите се уверете, че не откривате въпроса в списъка.

Имам проблеми с кирилицата, какво да направя?
Необходимо е да влезете в контролния панел на Windows и да направите няколко допълнителни настройки. Информация за точните стъпки можете да получите от тук.

Какво да направя ако искам да работя с програмата на още 1 компютър?
Инсталирайте я на новия компютър и заредете лиценза, който сме ви изпратили на пощата при последното плащане. Ако работите с облачна база данни тогава всички въведени данни до момента ще се заредят на новия компютър. Ако работите с локална база данни започвате наново, тъй като данните се съхраняват на компютър, на който работите. Тогава е добре да се консултирате с вашия счетоводител и ако е необходимо да зададете нов стартов номер на фактурите, например 2000000001, за да се различават.

Програмата работи ли с повече от един склад?
Не, модул "Склад" в момента работи само с един (общ) склад.

Във Фактурник могат ли да се изписват количества от склада с фактура?
Да, по подразбиране фактурата изписва количества от склада. Можете да изключите тази функционалност от настройките на софтуера. От там можете да зададете индивидуално за всеки документ дали да изписва количества или не.

Мога ли да изтрия фактура във Фактурник
Във Фактурник можете да изтриете само последно издадената фактура. Ако искате да изтриете предпоследната фактура е необходимо преди това да изтриете последно издадената.

Фактурите ми се маркират винаги като платени. Мога ли да направя така, че след издаване да се маркират автоматично като неплатени.
Да, в настройките на софтуера има такава опция. Можете да зададете за всеки вид документ индивидуално тази настройка.

Мога ли да сложа фирмено лого в бланката на фактурата?
Да, можете да изберете JPG, BMP или EMF файл с изображение, което ще се показва в горния десен ъгъл при печат на документа.

При печат шрифтовете излизат разместени. Какво да направя?
Ако при печат текстовете излизат разместени, това означава, че липсва шрифта Arial Narrow. Можете да изтеглите шрифта от тук.

Мога ли да обновя списъка, от който се извлича информация за фирмите регистрирани по ЗДДС?
Можете да направите обновяване в програмата като отворите меню "Настройки" > "Общи настройки" > "Автоматичен избор" и натиснете иконата със сините стрелки, която се намира в долния десен ъгъл на формата.

Мога ли да отпечатам няколко фактури наведнъж?
Да, можете. Отворете списъка с фактури и потърсете нужните фактури. След като ги намерите, маркирайте всички с клавишната комбинация Ctrl+A или като задържите Ctrl и посочите необходимите с мишката. След това изберете печат.

Мога ли да съхраня в PDF формат няколко фактури наведнъж?
Да, можете. Отворете списъка с фактури и потърсете нужните фактури. След като ги намерите, маркирайте всички с клавишната комбинация Ctrl+A или като задържите Ctrl и посочите необходимите с мишката. След това изберете печат в PDF.

Не мога да открия една функция, а в документацията пише, че я има. Какво да направя?
Възможно е да работите със стара версия на софтуера. Обновете софтуера до последната версия и опитайте отново.

Когато заредя нов лиценз в програмата ще се загубят ли до момента въведените данни?
Не, няма. Зареждането на лиценз няма да се отрази по никакъв начин на въведените до момента данни.

Мога ли да издам търговски документ с Фактурник?
В софтуера има такава функция.

Когато разпечатаме документа на английски, има ли вариант да има копие на български?
Документът винаги се издава и съхранява на български език. Невъзможно е да се разпечата документ на английски, без да има такъв на български. След това можете да отпечатате колкото копия и оригинали желаете на български или английски език.

Използвам програмата за издаване на фактури в чужбина, мога ли да използвам друга данъчна ставка, например 21%?
Да, програмата има такава функционалност, влезте в меню "Настройки" > "Общи настройки" > "Програмен интерфейс" и изберете ставката в полето "ДДС ставки".

Как да използвам друго основание за нулева ставка или неначисляване на ДДС в Invoice?
Ако това Ви е необходимо еднократно, тогава можете след края на основанието на български език да добавите вертикална черта | , след която да въведете текста на английски език. Другият вариант е да влезете в меню "Настройки" > "Основания и пояснения" и от там да въведете основанието на английски език.

Мога ли да преместя изтеглена и лицензирана програмата на друг компютър?
Да, можете. Лицензът не е обвързан с компютъра, а само с фирмата. Изтеглете и инсталирайте софтуера на новия компютър. След това на стария компютър използвайте меню "Архиви" > "Архивиране на програмата", за да направите архив. Запишете архива (zip файла) на новия компютър и го възстановете от меню "Архиви" > "Възстановяване от архив".

Преинсталирах си лаптопа и всички данни за програмата са ми изтрити. Как да променя номерацията на фактурите?
Стартовият номер на фактурите се задава от меню "Настройки" > "Общи настройки" > "Автоматична номерация". Ако сте въвели вече стартов номер, но той не се показва при издаване на нова фактура, тогава погледнете в списъка дали вече нямате издадена пробна фактура. Ако има такава фактура я изтрийте от списъка с десния бутон на мишката.

Как мога да изпращам автоматично документи ако пощата ми е в Yahoo?
За SMTP сървър въведете smtp.mail.yahoo.com , а за порт 465. Включете отметката "Използване на сигурна (SSL) връзка". Отворете следния адрес https://login.yahoo.com/account/security и кликнете върху "Generate and manage app passwords", за да генерирате парола за достъп. Копирайте паролата и я поставете в полето "Парола за достъп".


Напомняме ви, че ако имате въпрос, на който не намирате отговор в нашия уеб сайт, можете да го зададете на екипа поддържащ страницата и програмата за фактури. Ще сме ви благодарни, ако изкажете вашето мнение за програмата и екипа, който я поддържа или напишете кратко ревю в нашия уеб сайт.


Писане на ревю


Внимание: “бисквитки”

Съгласно Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни (GDPR), за да използвате този уеб сайт и услугите предлагани чрез него, е необходимо да прочетете документите Правила и условия за ползване, Политика за поверителност и Политика за употреба на “бисквитки”, след което да отбележите изрично, че се съгласявате със съдържанието им.