Подновяване на лиценз

Тук можете да подновите лиценза за програма "Фактуриране EU". Попълнете полетата и натиснете бутона "Потвърждаване", за да получите информация за начините на плащане (банков превод, вносна бележка, кредитна карта, ePay.bg и др.). След заплащане на лиценза ще ви изпратим кратка инструкция как да лицензирате програмата и фактура за направеното плащане.
Благодарим ви за проявения интерес и подкрепа!


48 лв.

Цената е крайна, ДДС не се начислява.


Препоръка за сигурност:
Опцията "Ежедневен архив на данните" е силно препоръчителна поради честите случаи на загуба на данни причинена от повредени дискове, вируси, преинсталиран Windows, когато администратора е забравил да направи резервно копие на базата данни с фактури и др. "Ежедневен архив на данните" гарантира тройно архивиране на вашата база данни и се предлага само с лицензи от тип "Отдалечена база данни", които същевремнно предоставят паралелен и неограничен достъп до базата данни от други работни станции. Към този вид лиценз се предлагат и допълнителни възможнисти като уеб достъп чрез браузър, мобилно фактуриране и ежедневно автоматично архивиране. Преминаването от локална към сървърна база данни е безплатно и се извършва еднократно.

Потвърждавам, че прочетох и съгласен с "Общите условия" за ползване на този уеб сайт!


Ангажирайте наш представител онлайн
Въпроси?
АВТОМАТИЧЕН СЕКРЕТАР
МОЛЯ, ОСТАВЕТЕ СЪОБЩЕНИЕ
В момента няма свободен сътрудник, към който да отправите въпроса си, но ако желаете можете да оставите съобщение, на което да отговорим по-късно.
Вашето име:
Моля, попълнете
Телефон:
Моля, попълнете
Email:
Моля, попълнете
Съобщение:
Моля, попълнете
SSL Certificate
ENCRYPTION ON