Начини за обновяване на програма за фактури

За разлика от други софтуерни продукти, при обновяване на програмата "ФАКТУРИРАНЕ" не се губят нито вашите персонални настройки, нито каквато и да е информация от базата данни с издадени документи!

Работата с актуална версия на програма за фактури е винаги най-добрия избор. Новите версии съдържат значителни подобрения и дават достъп до нови възможности и функции, които от своя страна спестяват време и улесняват вашата работа. Предвидени са общо два начина за обновяване на софтуерния продукт:

1. ОБНОВЯВАНЕ НА ФАКТУРИРАНЕ ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ

Настройки и обновяване на ФАКТУРИРАНЕ

Това е най-бързия и препоръчителен начин, по който можете да обновите вашия софтуер. За целта стартирайте приложението, след което от меню "Настройки" натиснете "Обновяване".

След съвсем кратко време ще излезе прозорец, който ще ви информира за текущото състояние на Вашата програма. Ако се появи съобщение "Вашата версия на ФАКТУРИРАНЕ е актуална!", това означава, че използвате най-новата версия на програмата и не е необходимо да я обновявате.

В случай, че функцията за автоматично обновяване е възпрепятствана от операционната ви система, моля проверете дали изпълнимия файл има администраторски привилегии, както е показано на следното изображение:

Административни права на програма зафактури

2. ОБНОВЯВАНЕ НА ФАКТУРИРАНЕ ЧРЕЗ ИНСТАЛАЦИОНЕН ФАЙЛ

Ако ви се наложи да обновите програмата “ФАКТУРИРАНЕ” на компютър, който има проблем с онлайн обновяването по някаква причина (забрана във firewall или нещо друго) или просто няма никакъв достъп до Интернет, е необходимо да се направят следните стъпки:

  1. Изтеглете автоматичния файл за обновяване на ФАКТУРИРАНЕ до версия 5.35. Това е най-новата и актуална версия до днес (23.10.2017 година). Запазете файла "FakturiraneSetup.exe" на вашия твърд диск, след което го стартирайте. Ако желаете може да го прехвърлите на CD, DVD, USB или друг вид преносима памет.
  2. Преди да стартирате файла "setup.exe" изключете програмата “ФАКТУРИРАНЕ” от меню "Документи" > "Изход от програмата". Ако не го направите има опастност обновяването да не се извърши коректно.
  3. Стартирайте файла "FakturiraneSetup.exe" и следвайте инструкциите. Би следвало обновяването да се осъществи без проблеми. Ако ви се появи прозорец "Open File - Security Warning" сходен на този (при различните операционни системи изглежда по различен начин) - натиснете бутона "Run":

Съобщение за сигурност в програмата за фактуриране

Стартиране на инсталатор за фактури под Windows

При нужда от съдействие или повече информация, моля свържете се с нас.

Ангажирайте наш представител онлайн
Въпроси?
АВТОМАТИЧЕН СЕКРЕТАР
МОЛЯ, ОСТАВЕТЕ СЪОБЩЕНИЕ
В момента няма свободен сътрудник, към който да отправите въпроса си, но ако желаете можете да оставите съобщение, на което да отговорим по-късно.
Вашето име:
Моля, попълнете
Телефон:
Моля, попълнете
Email:
Моля, попълнете
Съобщение:
Моля, попълнете
SSL Certificate
ENCRYPTION ON